پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی یک برند ملی است


استاندار گیلان پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی را یک برند ملی عنوان کرد و گفت: تحقیقات و پژوهش های پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی می تواند راهگشای تالاب انزلی و پسماند گیلان باشد .

به گزارش ایسنا، ارسلان زارع در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی کشور، ضمن قدردانی از فعالیت های علمی و تحقیقاتی مجموعه جهاددانشگاهی در استان گیلان و پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی حضوری موثر در کارگروه مدیریت پسماند استان دارد .

وی زباله و پسماند را مهمترین اولویت گیلان دانست و افزود: جهاددانشگاهی از زمان تاسیس تاکنون رویکرد آموزشی و پژوهشی داشته و منشا خدمات و برکات خوبی برای کشور و استان بوده است و امیدواریم در حوزه پسماند و تالاب انزلی نیز بتوانیم شاهد نقش آفرینی پژوهشی جهاددانشگاهی باشیم .

استاندار گیلان استفاده از ظرفیت های داخلی را محور سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر انقلاب و دولت تدبیر و امید دانست و تصریح کرد: گیلان ظرفیت های خوبی در عرصه علم و اقتصاد دارد و لذا باید وابستگی کشور به خارج را به حداقل برسانیم .

زارع جهاددانشگاهی را زمینه ساز سربلندی و اقتدار علمی کشور در عرصه پژوهش دانست و بیان کرد: تحولات سیاسی و اجتماعی بین المللی طی سال های اخیر شرایط پیچیده اقتصادی را برای کشور ما رقم زده و لذا ضرورت دارد تا ما با تکیه بر دانش، علم، فناوری و استفاده از طرح های فناورانه و نوآورانه برای برون رفت از وضعیت فعلی تلاش کنیم. بی تردید بی ثباتی اقتصاد کشور به واسطه وابستگی درآمدهای دولت به نفت است و باید به ظرفیت های داخلی در ابعاد مختلف رجوع کنیم .

وی کمبود آب را یکی از چالش های کشور و حتی استان گیلان به ویژه در سال های اخیر دانست و متذکر شد: چای و برنج دو محصول استراتژیک گیلان هستند و ضرورت دارد برای تداوم تولید این دو محصول بر استفاده از پژوهش و فناوری به منظور افزایش بازدهی و اصلاح گونه ها جهت بهینه سازی تاکید کنیم .

استاندار گیلان با اشاره به تولید 96 درصد چای کشور در گیلان، خاطرنشان کرد: دولت سالانه مبلغ قابل توجهی معادل 360 میلیارد تومان برای خرید تضمینی چای اختصاص می دهد که نشان دهنده اهمیت موضوع است. چایکاران گیلانی نیز به واسطه کوهپایه ای بودن اراضی چای نمی توانند محصول دیگری بکارند .

زارع خواستار توجه جدی طرح های پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی به چای و پرورش ماهی در قفس شد و ادامه داد: پرورش ماهی در قفس یکی از 53 زیرپروژه از 19 پروژه اقتصاد مقاومتی گیلان بوده و به واسطه توجیه اقتصادی دارای اولویت است .

وی پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی را یک برند ملی عنوان کرد و گفت: تحقیقات و پژوهش های پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی می تواند راهگشای تالاب انزلی و پسماند گیلان باشد. خوشبختانه پژوهشگران و اعضای هیئت علمی این پژوهشکده نقش فعالی در کارگروه های توسعه استان دارند که نشان دهنده ظرفیت بالای این مجموعه است .

استاندار گیلان با اشاره به سهم نیم درصدی اعتبارات پژوهشی علیرغم توجه برنامه ششم به امر پژوهش و فناوری، یادآور شد: پروژه های اقتصاد مقاومتی گیلان می تواند در قالب 31 طرح فناورانه جهادانشگاهی تعریف شود .



بازدید: 320
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر شما :
بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 14
بازدید کــــل : 44639