قائم‌مقام رئیس منابع جهاددانشگاهی مطرح کرد؛

پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی باید در فعالیت ها، رویکرد ملی داشته باشد

۱۰ بهمن ۱۴۰۴ | ۲۱:۰۷ کد : ۹۴۹۶۵ اخبار پژوهشکده اخبار اسلایدی
قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی و معاون پشتیبانی و منابع انسانی که به منظور دیدار با اعضای جهادانشگاهی به استان گیلان سفر کرده بود، صبح چهارشنبه 8 بهمن در پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی حضور یافت.
جلسه قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی در پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی

دکتر سید عبدالحمید احمدی، قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی و معاون پشتیبانی و منابع انسانی در جلسه ای با مدیران، اعضای هیات علمی و پژوهشگران پژوهشکده محیط زیست با اشاره به اهمیت محیط زیست و مشکلات کشور در این حوزه به ضرورت فعالیت ملی این پژوهشکده تاکید کرد. 

وی همچنین با اشاره به فرایند استقلال پژوهشکده محیط زیست که در دوره جدید مدیریت جهاددانشگاهی صورت گرفت، ابراز امیدواری کرد که موجب چابک سازی و توسعه فعالیت های این مجموعه شود.

در ادامه دکتر احمدی در خصوص برنامه های حوزه پشتیبانی این نهاد مواردی را مطرح نمود. 

دکتر نیلوفر عابدین زاده سرپرست پژوهشکده محیط زیست نیز از قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی بابت حضور در جمع جهادگران این پژوهشکده تشکر کرد. وی همچنین با قدردانی از مساعدت دکتر منتظری و ایشان که زمینه استقلال پژوهشکده را فراهم کردند، ابراز امیدواری کرد که با تلاش پژوهشگران این مجموعه، فرصت های از دست رفته جبران و فعالیت ها توسعه سریعتری داشته باشد.

دکتر احمدی همچنین از آزمایشگاه معتمد پژوهشکده محیط زیست بازدید و در جریان فعالیت های آن قرار گرفت.

همزمان با بازدید قائم مقام رئیس جهاد دانشگاهی، رئیس جهاددانشگاهی گیلان و سرپرست موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی گیلان نیز در پژوهشکده محیط زیست حضور یافتند.

 

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی


نظر شما :