لزوم تصویب برنامه مدیریت زیست بومی تالاب امیرکلایه در شورای برنامه ریزی گیلان


سرپرست معاونت آموزشی - پژوهشی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی با تاکید بر لزوم شناسایی ارزش ها و کارکردهای تالاب و مشکلات و تهدیدات آن، گفت: چشم انداز ۲۰ ساله حفاظت و احیای تالاب مذکور تدوین خواهد شد و امیدواریم به تصویب شورای برنامه ریزی استان برسد.

به گزارش ایسنا، نیلوفر عابدین زاده در دومین جلسه تدوین برنامه مدیریت جامع زیست بومی تالاب بین المللی امیرکلایه که در بخشداری رودبنه برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت تالاب های ایران چندان رضایت بخش نیست و تالاب های گیلان نیز از این قضیه مستثنی نیستند.

وی افزود: در برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری سایر دستگاه ها و ذی نفعان اصلی برای حفاظت و احیای تالاب های حساس کشور موظف به پیاده سازی مدیریت زیست محیطی شده است.

سرپرست معاونت آموزشی - پژوهشی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی، رویکرد برنامه مدیریت جامع زیست بومی تالاب امیرکلایه را گذر از شرایط کنونی و رسیدن به شرایط مطلوب دانست و تصریح کرد: سند تدوین شده چارچوبی برای تصمیم گیری های مدیریتی و اقدامات اجرایی فراهم می کند لذا این سند می تواند از طریق نقش و مسئولیتی که برای ذی نفعان تالاب در نظر می گیرد، تعهد آور باشد.

عابدین زاده هدف از برگزاری جلسه تدوین برنامه مدیریت جامع زیست بومی تالاب امیرکلایه را افزایش پایداری برنامه و مشارکت گروه های ذی نفع در اجرای و پشتیبانی از آن دانست و گفت: به دنبال دستیابی به تعاریف مشترک و همگرایی در راستای حفظ و احیای تالاب امیرکلایه هستیم.

وی با تاکید بر لزوم شناسایی ارزش ها و کارکردهای تالاب و مشکلات و تهدیدات آن، خاطرنشان کرد: چشم انداز ۲۰ ساله حفاظت و احیای تالاب مذکور تدوین خواهد شد و امیدواریم به تصویب شورای برنامه ریزی استان برسد.

سرپرست معاونت آموزشی - پژوهشی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی، خواستار تخصیص اعتبارات سالانه ملی و استانی برای اجرای برنامه مدیریت جامع زیست بومی تالاب امیرکلایه شد و گفت: پایش اجرای این برنامه در ادارات و سازمان های مسئول و ارائه گزارش به کارگروه های استانی مد نظر قرار دارد.



بازدید: 437
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر شما :
بازدید امروز : 44
بازدید دیروز : 0
بازدید کــــل : 44453